top of page

Servis & popravila

V podjetju smo dolgoletni specialisti za popravila in servise skoraj vse sodobne elektronike. Z nenehnim izobraževanjem in vestnim delom strankam s sodobnimi rešitvami poskušamo pomagati na hiter in ugoden način. Servis in popravila opravljamo na sedežu podjetja v Brežicah, z veseljem pa na pomoč priskočimo tudi ostalim, ki nam lahko naprave pošljete v popravilo preko pošte. Z veseljem vsem strankam svetujemo in pomagamo pri odločitvah za izbiro nove naprave.

Popravila računalnikov

Vsako prejeto napravo najprej temeljito preverimo in opravimo osnovno diagnostiko. Nato na podlagi strankinih zahtev uredimo željeno: menjavo komponent, ponastavitev sistema, namestimo anti-virus, posodobimo operacijski sistem.

Servis mobilnih telefonov

Imate poškodovano steklo ali razlit zaslon mobitela? Večino pogostih modelov stekel imamo na zalogi in menjavo opravimo še v istem dnevu. Izmerimo lahko tudi kapaciteto baterije in jo po potrebi zamenjamo. Pomagamo vam tudi z osnovnimi nastavitvami in aplikacijami na telefonu.

Nadgradnja računalnikov

V primeru da ugotovite, da vaša konfiguracija računalnika več ne sledi vašim zahtevam, vam lahko vašo napravo ustrezno nadgradimo oz. posodobimo. Pri tem upoštevamo predvsem vaše želje.

Posodobitev GPS naprav

Ceste se dnevno spreminjajo, zato je vašo GPS napravo potrebno posodabljati. Večina sodobnih naprav omogoča brezplačno nadgradnjo, z veseljem vam pomagamo pri posodobitvi oz. jo opravimo namesto vas.

Izobraževanje starejših

Glede na povpraševanje večkrat letno pripravimo izobraževanje o moderni tehnologiji za starejše. Pri tem je potek izobražovanja prilagojen znanju in potrebam udeležencev. Projekt je sofinanciran s strani občine.

Obnova podatkov

Ste pomotoma izbrisali vsebino na vašem USB ključu, SD kartici ali trdem disku? Obstaja velika verjetnost, da je podatke možno povrnite. Na medij ne shranjujte dodatnih podatakov in se čim prej oglasite pri nas.

Svoje naprave so nam zaupali že mnogi. Naj popravimo tudi vašo.

Storitve: Repairs
bottom of page