top of page

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako je z varnostjo podatkov?

Dostop do podatkov je pri nas skrbno varovan. Če obstaja možnost izgube podatkov zaradi okvare na aparatu, na to stranko vedno opozorimo. Vseeno pa vedno priporočamo tudi back up naprave na vaš računalnik ali v oblačno storitev.

Kakšen je čas odprave napake?

Odvisno od vrste napake. Določena opravila opravimo v nekaj urah, včasih je rok za odpravo odvisen od datuma dobave nadomestnih delov. O predvidenem roku odprave napake vas obveščamo ves čas popravila.

Kako je z garancijo?

Na vsa popravila in servise vam pripada 12 mesecev garancije, če ni drugače navedeno na računi, ki ga prejmete za opravljene storitve.

Kdo plača poštnino?

Če telefon pošljete v servis preko pošte, poštnino za pošiljko krijete sami. Stroške pošiljanja naprave nazaj pa prevzamemo mi. Dogovorimo se lahko tudi za plačilo po povzetju.

Katere znamke telefonov popravljate?

Popravljamo vse vrste mobilnih telefonov, ki se lahko prijavijo v mobilno omrežje v Republiki Sloveniji, ne glede na znamko ali operacijski sistem ali operaterja.

Ali vgrajujete originalne nadomestne dele?

Odločitev o vgradnji nadomestnih delov je v večini primerov v vaših rokah. Na servisu vas običajno seznanimo z več dejstvi, vi pa nato izberete, kaj želite. Pri tem vam seveda strokovno svetujemo.

Imate še kakšno neodgovorjeno vprašanje? Kontaktirajte nas, z veseljem pomagamo tudi pri vaši težavi.

FAQ: FAQ
bottom of page